Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM'da, dere yatağında, kanlar içinde yaralı bulunan sokak köpeği veterinere götürüldü. Sol ön bacağının iki yerinde kırık tespit edilen köpeğin vücudundan 300'e yakın saçmadan 145'i çıkarıldı. Köpeğin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

        OrtakentYahşi Mahallesi, Pazardağı mevkisinde, dün öğle saatlerinde yürüyüşe çıkanlar, Kurudere Deresi yatağında boynundan, sol ön bacağından ve göğsünden av tüfeğiyle yaralandığı belirlenen sokak köpeği olduğunu fark etti. Esnaf tarafından beslenen, 'Sarı' isimli sokak köpek olduğunu belirleyen hayvanseverler, yaralı hayvanı veterinere götürdü. Veteriner Duygu Sarıdağ, sol ön bacağının iki yerinde kırık ve vücudunda 300'e yakın saçma olduğunu belirlediği köpeği ameliyata aldı. 3 saat süren ameliyatta köpeğin vücudundaki saçmalardan 145'i çıkarıldı. Köpeğin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

        Polise, hayvanı vuran kişi veya kişilerin belirlenmesi için suç duyurusunda bulunduklarını belirten Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu, "Artık insanların caniliği üst noktaya geldi. Çok yakından av tüfeği ile ateş etmişler. Köpeğin vücudu saçmayla dolmuş. Bir de ölüme terk etmişler. Bu yapılan vahşet ötesi bir şey. İnsanlığa sığmaz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa