Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas Belediyesi, Milas Şehir Mezarlığında Ramazan ayında temizlik ve bakım işlerini gerçekleştirdi.

        Yaklaşık 130 dönüm araziye sahip Milas Belediyesi Şehir Mezarlığında, Ramazan Bayramı öncesi genel anlamda kapsamlı temizlik ve bakım çalışmalarına hız verildi. Yıl boyunca rutin olarak yapılan temizlik, bakım çalışmalarının yanında çeşmelerin bakımı ve boya badana işleri de yoğun bir şekilde sürüyor.

        Konu ile ilgili bilgi veren Milas Şehir Mezarlığı Yetkilisi Erdal Semercioğlu, “Aslında bu tür çalışmaları yıl içerisinde de sürekli yapıyoruz. Ayrıca ilçemiz dışarıdan, büyük göç almakta olup artan nüfusa paralel ölüm oranlarında da ciddi artış olmaktadır. Arkadaşlarımız gerek mezar kazım işlemleri, gerekse mezarlığın temizliğinde büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Kendilerine bu zor süreçte, zor şartlarda çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tek amacımız vatandaşlarımızın, burada yatan yakınlarına huzurlu bir şekilde ziyaret etmeleridir.” diyerek sözlerini tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa