Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fethiye Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Turgut Özakman'ın en popüler oyunlarından 'Resimli Osmanlı Tarihi' oyununu sahneye taşıdı.

        9. Nebi Uslu Tiyatro Şenlikleri çerçevesinde Milas Belediyesi tarafından tiyatro severlere Fethiye Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından “Resimli Osmanlı Tarihi” adlı oyun sunuldu. Turgut Özakman'ın yazdığı, Osman Batur Keser’in yönettiği oyun Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelendi. Başarıyla sahnelenen iki perdelik komedide, Osmanlı'nın son dönemine farklı bir pencereden bakılıyor.

        9. Nebi Uslu Tiyatro Şenlikleri’nin dördüncü gününde sahne alan Fethiye Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları, salonu dolduran tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonunda sahneye gelen Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar, tiyatro ekibini Milas’a gönderen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı ve başarılı bir oyun ortaya koyan tiyatro ekibine teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa