Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'da ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ilk ara tatili başladı.

        Sabah saatlerinde okullarına gelen öğrenciler, son ders zilinin çalmasıyla birlikte eğitime ara verdi. Okullarda İstiklal Marşı'nın okunmasıyla il genelinde yaklaşık 167 bin öğrenci için ilk ara tatil başladı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, ara tatil nedeniyle mesaj yayımladı.

        Çay, mesajında, öğrencilere her anı, amacına uygun olarak değerlendirilen zamanın, başarının ve mutluluğun anahtarı olduğunu hatırlatarak, zamanın her anının değerini bilmeleri tavsiyesinde bulundu.

        Öğrencilere bu kısa molada dinlenerek, okuyarak, keşfederek, yeni şeyler öğrenerek, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunarak kaliteli zamanlar geçirmelerini öneren Çay, böylece yeni eğitim öğretim dönemine daha hazır ve motive bir şekilde başlayabileceklerini ifade etti.

        Çay, öğretmenlere de eğitim öğretim döneminin başından bu yana göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

        Muğla'da görev yapan 14 bin 203 öğretmen için de kasım ara tatilindeki seminer döneminin çevrim içi olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

        Ara tatilin ardından öğrenciler, 20 Kasım'da tekrar ders başı yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa