Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Valiliğince Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gösteri maçı düzenlendi.

        Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü Muğla'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Gün boyu bisiklet, paraşüt, kano ve çeşitli spor etkinliklerinin gerçekleştirildiği kentte akşam saatlerinde Muğla Valiliğince gösteri maçı yapıldı.

        Atatürk Stadı'ndaki müsabakada kırmızı takımda Muğla Valisi İdris Akbıyık, yönetmen, senarist ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, oyuncu Ersin Korkut, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları ve STK temsilcileri yer aldı.

        Beyaz takım ise Muğlaspor'da uzun yıllar top koşturan futbolcular ile Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan'dan oluştu.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Müftüsü Yaşar Çapçı, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş ve bazı kurum müdürleri ise karşılaşmayı tribünden izledi.

        Müsabakayı, Vali Akbıyık'ın son dakikada attığı golle 7-6 kırmızı takım kazandı.

        Akbıyık, maç sonunda, Muğla Valiliğince Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hafta boyu çeşitli müsabakaların yapılacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa