Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 11. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları'na (BIOR) da ev sahipliği yapan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübünün yenilenen tesisi düzenlenen törenle açıldı.

        Bodrum Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl tamamlanan çalışmalarla uluslararası standartlara kavuşan tesisin resmi açılışı, yerli ve yabancı sporcuların yanı sıra geniş bir katılımla yapıldı.

        Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bodrum'un uzun yıllar denizcilikle iştigal etmiş, tarihin ve kültürün merkezi bir kent olduğunu söyledi.

        Bodrum'un en önemli denizcilik merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Aras, "Bodrumspor, kurduğu yelken şubesi ile yıllardır Bodrum'daki çocuklarımıza denizi, yelkeni sevdirmektedir. Bodrumspor'a ve tüm yelken kulüplerine teşekkür ederim. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılında Bodrumumuza ve ulusumuza yakışan organizasyonlar ve tesisler kazandırmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

        Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya da böyle bir etkinliği ve tesisi Bodrum'a kazandıran Başkan Ahmet Aras'a ve 11 yıldır gerçekleştirilen BIOR'u düzenleyenlere teşekkür etti.

        Seremoni sonunda protokol üyeleri ve yelken sporcusu çocuklar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

        Bodrumspor Yelken Kulübü tesisi kayıkhane, derslikler, tuvalet, duş, soyunma odaları, oturma alanları, sahil ve iskelede yapılan yenilemelerle dünya standartlarına uygun hale getirildi.

        Tesis, kapasitesi artırılarak pek çok şampiyona ve organizasyona ev sahipliği yapabilecek duruma getirilmesinin yanında belediye kafe, restoran ve halk plajı fonksiyonlarını da barındırıyor. Yelken kulüp 1875 metrekare alanda yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa