Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de üst sıraları hedefleyen Bodrum FK, milli aranın ardından evinde oynadığı Adanaspor karşılaşmasını 1-0 kaybederek avantaj yitirdi. Bu sezon evinde de ilk mağlubiyetini alan yeşil-beyazlılar 21 puanda kaldı. Teknik direktör İsmet Taşdemir yaptığı değerlendirmede maçın ilk yarısını iyi oynadıklarını ikinci devrede ise oyundan koptuklarını söyledi. 

        Çok sayıda pozisyonu değerlendiremediklerini belirten Taşdemir, "Kalemize gelinmeden maalesef bir gol yedik. Bu tip maçların doğasında var. Özellikle ilk yarıdaki oyun çok doğru ve iyiydi. Sadece gol noktalarında beceriksiz kaldık. İkinci yarı bir ara oyundan koptuk. Neticesinde de kendi hatamızdan bir gol yedik ve maçı mağlup bitirdik, üzgünüz. Bizim için iyi bir hafta olmadı. Yaptığımız hatalardan ders alıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

        DHA-Spor - Türkiye-Muğla / Bodrum - BODRUM,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa