Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda Erkek saçında yeni moda Brad Pitt saçları

        Neziha KARTAL / HT MAGAZİN

        Ünlü berber Şükrü Dudu, geçen hafta Londra’da Dünya Saç Tasarım Fuarı’na katıldı. Türkiye’den fuara katılan tek erkek berberi olan Şükrü Dudu, “Hem öğrendik hem öğrettik” diye anlattığı fuardan yeni saç stilleri ile birlikte döndü.

        TÜRKİYE’NİN en ünlü erkek berberlerinden biri olan Şükrü Dudu, cuma günü gösterime giren ‘Fury’ filminde Brad Pitt’in kullandığı saç modelinin bu yılın trendi olacağını söyledi: “Erkeksi ve enerjik bir model. Türk erkeğine uygun olduğu için kısa sürede herkeste göreceksiniz. Bu modeli Türkiye’de biz uygulamaya başladık. Kendi çalışanlarımızda başladık, şimdi müşterilerimiz de istiyor.” Çağatay Ulusoy ve ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinin yıldızı Serkan Çayoğlu’nun da berberi olan Dudu, trendlerin oluşmasında ünlülerin dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkili olduğunu söyledi.

        ‘SAÇ ERKEĞİN MAKYAJI’

        Dünyadaki trendleri Türkiye’ye getiren usta berber, bu yıl ense ve yan taraflardaki saçların kazınacağını, üst tarafların ise daha uzun kalacağını söyledi. “Gelen herkesin ense ve saçının yan taraflarını kesiyoruz” diyen Dudu bu modeli sadece gençlere değil 40 yaş üstü erkeklere de uyguladığının altını çizdi. Saç modelinin erkek için çok önemli olduğunu belirten Dudu “Kadının kendisini değiştirmesi kolaydır ancak erkek sadece modelini değiştirebilir. Saç erkeğin makyajıdır” diyerek yaptıkları işin önemine vurgu yaptı. Dudu, “Mesela bu haber çıkınca bile birçok insan gelip bu modelden isteyecek. İnsanların katalogdan karar vermeleri zor oluyor. Ancak “Ben de yaptım” deyince uygulanabilirliğini görüp kabul ediyorlar” diyerek getirmiş olduğu bu modeli neden önce kendisi ve ekibi üzerinde uyguladığını anlatı.

        DİZİ YILDIZLARINA İMAJ YARATIYOR

        Çağatay Ulusoy ve Kiraz Mevsimi dizisinin yıldızı Serkan Çayoğlu ve daha birçok yıldızın da dizilerdeki saç imajlarının yaratıcısı olan Şükrü Dudu trendlerin oluşmasında ünlülerin dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etken olduğunu söyledi. Ulusoy ve Çayoğlu’nun saç tasarımlarını yaptığını hatırlatan Dudu, “Mustafa Sandal gibi ünlüler ve işadamlarına bu modeli uygulamaya başladık bile. Yakın zamanda görmeye başlayacaksınız” dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa