Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Milli Takım için sıradaki isim Aykut Kocaman mı? - Futbol Haberleri
        • 1

          A Milli Takım'ın Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na gidememesi, yaptığı tercihlerle eleştiri oklarının hedefinde olan Mircea Lucescu'nun yerine isimlerin gündeme gelmesinin fitilini ateşledi!

        • 2

          Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın hafta içinde yaptığı "Milli Takım'da görev almak istiyorum. İnkar etmenin gereği yok" açıklaması, tartışmaları iyiden iyiye alevlendirdi!

        • 3

          Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılarak Milli Takım'ın başına geçmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen etkileri sürüyor.

        • 4

          Galatasaray eski başkanlarından Ünal Aysal, geçen gün TRT Spor'da katıldığı televizyon programında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören için "Bu olayda sorunun baş aktörü ve tarafıdır" ifadelerini kullanarak bir açıklama yaptı.

        • 5

          Yıldırım Demirören ise Aysal'a şöyle cevap verdi:

          "Sayın Fatih Terim için Ağustos 2013'te yaptığımız ilk görüşmede Galatasaray eski başkanı, "Milli Takım teknik direktörlüğü kutsal bir görevdir. Hocamızla görüşebilirsiniz. İsterseniz ocak ayında kendisiyle anlaşabilirsiniz, biz de bu yolumuza başka hocayla devam etmek için zaman buluruz" demiştir. Bu ayrılığı "Biz Terim'i göndermedik, o Milli Takımı seçti" şeklinde anlatmak art niyetli ve konuyla ilgili sorumluluğu üzerinden atma çabasıdır."

        • 6

          ŞENOL GÜNEŞ'E DE GİDİLMİŞTİ!

          Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılığının şekli hala gündemdeki yerini korurken benzer bir durum Beşiktaş ve Şenol Güneş'in başına gelmişti.

        • 7

          Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü görevine son verilmesinin ardından TFF, Milli Takım'ın başına Şenol Güneş'i getirmek istemişti.

        • 8

          Şenol Güneş ve Beşiktaş'a teklifler yapılmış ancak tecrübeli çalıştırıcı Başkan Fikret Orman'ı işaret ederek son sözü ona bırakmıştı. Beşiktaş'ın bu teklife sıcak bakmamasıyla TFF, Mircea Lucescu'ya yönelmişti.

        • 9

          AYKUT KOCAMAN YEŞİL IŞIK YAKTI

          Galatasaray ve Beşiktaş'ın teknik direktörlerinin kulüp takımı başındayken A Milli Takım'a getirilmek istenmesi büyük tartışmalara sebep oldu.

        • 10

          Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın geçtiğimiz gün yaptığı "Milli Takım'da görev almak istiyorum. İnkar etmenin gereği yok" açıklaması ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

        • 11

          2018 DÜNYA KUPASI'NA GİDEMEDİK

          Ağustos 2017'de göreve getirildikten sonra Mircea Lucescu'nun yaptığı tercihler, kadroya aldığı futbolcular, 4 maçın sadece 1'inde sahadan galibiyetle ayrılması, grubu 4. sırada tamamlayarak Dünya Kupası'na gidilememesi ise tecrübeli hocayla da yolların ayrılacağının konuşulmasına neden oluyor.

        • 12

          EURO 2020'YE KİMİNLE GİDECEĞİZ?

          72 yaşındaki Lucescu'yla da devam edilmesinin mümkün olmayacağı ifade edilirken yerine Şenol Güneş, Abdullah Avcı ve Ersun Yanal isimleri konuşulmaya başlamıştı. Aykut Kocaman'ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ise her şeyi değiştirdi!

        • 13

          ARTIK 'KOCAMAN' BİR SEÇENEK DAHA VAR

          Fotomaç'taki haberde A Milli Takım için Aykut Kocaman'ın yaptığı açıklama kenara atılacak bir açıklama değil. Lucescu'yla işler iyi gitmezse ilk düşünülecek ismin artık Aykut Kocaman'ın olacağı kaydedildi.

        • 14

          FENERBAHÇE NASIL KARŞILAR?

          Şu anda şampiyonluk yarışının en önemli aktörlerinden biri konumunda olan ve zor günleri geride bırakan Fenerbahçe'nin ise böyle bir durum karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

        • 15

          Bu sezon sonuna kadar tecrübeli hocaya bir teklifin gelmesi beklenmiyor fakat sarı-lacivertlilerle 2 yıllık sözleşmesi bulunan Aykut Kocaman'a 2018 sonu veya 2019 başında bir teklif yapılabilir!

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa