Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği MHK'den açıklama! Bursaspor-Beşiktaş, Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçlarının hakemleri değişti mi? - Futbol Haberleri

        Süper Lig'de 20. haftada mücadelelerin çoğu tamamlanırken hafta sonu oynanan Bursaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçlarının hakemlerinin değiştiğine yönelik iddialar vardı. Merkez Hakem Kurulu, bir açıklama yaparak konuya ilişkin iddiaların doğru olmadığını duyurdu.

        Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Spor Toto Süper Lig'in 20. Haftası'nda oynanan Bursaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği müsabaka hakemlerinin değiştirildiğine dair kamuoyunda yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

        Merkez Hakem Kurulu'nun hakem atama yöntemine göre; hafta içinde etap çalışması yapılır, perşembe günü öğleye kadar son kontroller yapılarak bütün liglerdeki müsabakaların hakem tebligatları tamamlanır ve hakemlere resmi olarak tebliğ edilir.

        REKLAM

        Tebliğ edilen maçların hakemler tarafından onaylanmasını takiben, en geç bir saat içinde listeler Federasyonumuzun resmi sitesi www.tff.org'da yayımlanarak kamuoyuna duyurulur.

        Geçtiğimiz hafta perşembe günü de öğle saatlerinde Spor Toto Süper Lig hakemleri dahil olmak üzere hakemlerin tebligatları bu yönteme göre yapılmış olup, tebligat ve duyurudan sonra herhangi bir hakem değişikliği söz konusu olmamıştır.

        Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

        Merkez Hakem Kurulu"

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa