Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Meryem 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meryem 20. son bölüm özeti

        Meryem 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D'de yayınlanan Meryem dizisi 20. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Oktay hakkındaki gerçekleri öğrenen Meryem'i durdurabilmek için Savaş'ın harekete geçtiği Meryem'in son bölümünün ardından 'Meryem 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?' sorusu izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. Peki, Meryem 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Meryem 21. bölüm fragmanı hakkında merak edilenler ve 20. son bölüm özeti...

        MERYEM 21. BÖLÜM FRAGAMANI YAYINLANDI MI?

        Başerollerini Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Meryem dizisi 20. yeni bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünü seyreden izleyiciler yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı. Bir yandan da Meryem'in yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Fakat Meryem'in 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Meryem 21. bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizin içerisinden izleyebilirsiniz.

        MERYEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        MERYEM 20. BÖLÜM ÖZETİ

        Oktay hakkındaki gerçekler, Meryem'i harekete geçiriyor; Savaş onu durdurmaya çalışıyor!

        REKLAM

        Meryem, babasının ölümünde Oktay’ın parmağı olduğunu öğrendiği için şoktadır. Oktay’ı bulmak için yola çıkar. Bu kez Savaş, Meryem’in katil olmasını engellemek için peşine düşer. Oktay ise kaçmaya hazırlanmaktadır. Meryem’i karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Meryem babasının hesabını sormaya kararlıdır. Oktay’ın kaçmasına göz yummaya niyeti yoktur.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa