Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna yayımladıkları mesajla Babalar Günü'nü kutladı.

        Vali Su mesajında, fedakarlık, güven, sorumluluk ve özveri kelimelerinin 'Baba' da vücut bulduğunu ifade ederek,"Koca bir çınar gibi arkamızda durarak yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, babalarımızın babalar gününü kutluyorum. Bizleri hayata ve geleceğe hazırlamak için her türlü fedakarlığı üstlenen, mutluluğumuzu mutluluğu olarak gören, güvenin şahıslarında abideleştiği, haklarını maddi hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz ve ödeyemeyeceğimiz babalarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi

        Kocamaz: "Babalarımız bizlere sevgiyi aşılayan en değerli varlıklarımızdır"

        Babaların güven duygusunun sembolü olduğunu belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Baba ve anne olmak, fedakarlığın, karşılıksız sevginin vücut bulmuş halidir. Onlara ne kadar değer verirsek verelim bu sonsuz emeğin ve fedakarlığın karşılığını ödeyemeyiz. Babalar Günü bunu fark etmek ve hissettirmek için en değerli bir zamandır. Babalarımız, sırtımızı dayadığımız bir duvar, ne zaman düşecek olsak elimizden tutacak yegane kahramanlarımızdır. Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailemizin koruyucusu ve kollayıcısı, yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen en değerli varlıklarımızdır" ifadelerini kullandı.

        Kocamaz, hayatın zorluklara karşı direnme gücü aşılayan kahramanların yılda bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Bu güzel günün, bizlerin, vatanımıza hayırlı birer birey olarak yetişmemizi sağlayan babalarımızı hatırlamamız, onların kıymetli gönüllerini yeniden kazanmamız ve bağlarımızın gelişmesi adına yardımcı olacağına inanıyorum"

        Tuna: "Sadece özel günde değil her gün gönüllerini hoş tutmalıyız"

        Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, mesajında, "Çocuklarımızın kültürlü, bilinçli, sağlıklı, milli değerlerine sahip bir aile yapısında yetiştirilmesi ve aile bütünlüğünün korunması babalarımıza düşen en büyük sorumluluklardan biridir.Onların tek istediği de çocuklarına iyi bir gelecek verebilme, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir. Babalarımıza sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerini hoş tutmalı, sevgi, saygı ve vefa duygularımızı göstermeliyiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa