Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi, Ramazan ayının 15. gününde Kargıpınarı Mahallesi'ne kurduğu iftar çadırıyla, ilçede yaşan vatandaşları bir araya getirdi.

        Erdemli Belediyesi tarafından, her yıl geleneksel olan kurulan iftar çadırı bu yılda her gün kurularak, vatandaşlar arasında tanışma, dayanışma, birlik ve beraberliği güçlendiriliyor. Bu kapsamda en son Kargıpınarı Mahallesi'ne yapılan iftar programında konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının huzur, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz" dedi.

        Birlikteliği tesis etmek için iftar programlarının önemine değinen Tollu, "Bu inanç ve gaye ile düzenlediğimiz iftar yemeklerimize her gün her mahallede yoğun bir katılımın olması, insanların huzura ve mutluluğa, birlik ve beraberliğe önem verdiğini göstermektedir. Bizde bu birlikteliği tesis etmeye çalışıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa