Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de bu yıl 2. kez düzenlenen 'Kum Festivali'nde ortaya çıkan eserleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bu yıl 'masal kahramanları' temasıyla yapılan festivalde, 10 heykel yapılacak.

        Forum Mersin Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Kum Festivali' kapsamında sanatın en doğal ve eğlenceli halini yansıtan, kumdan heykellere dönüşen bir görsel şölen sunuluyor. Bu yıl 'masal kahramanları' temasıyla hazırlanan festivalde 6 heykeltıraş, kumdan heykeller yapıyor. 'Sinbad', 'Pinokyo ve Gepetto', 'Papunzel ve Kulesi', 'Pater pan', 'Küçük Prens ve Tilki', 'Çizmeli Kedi', 'Bremen Mızıkacıları', 'Hansel ve Gretes' ve 'Deniz Kızı' gibi masal kahramanları yapılan dev eserler, görenleri büyülüyor. Bütün eserler 5 Haziran'da sergilenmeye başlayacak ve Ağustos sonuna kadar heykeller vatandaşların beğenisine sunulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa