Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Düzenledikleri iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz davetliler ile yakından ilgilenerek tek tek sohbet etti.

        İftar yemeği öncesi konuşan Başkan Yılmaz, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik anlamına geldiğine vurgu yaparak "Burada çok değerli şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri var. Vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin mekanları cennet olsun diyor, gazilerimize minnet ve şükran sunuyoruz. Ramazan dolaysıyla tuttuğumuz oruçların Rabbimizin izzeti dergahında kabul olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

        İftar programına katılan şehit aileleri ve gaziler, Başkan Yılmaz’a daveti nedeniyle teşekkür etti.

        Belediye tarafından bir restoranda düzenlediği iftar programına Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Ülkü Ocağı Başkanı Soner Kır, daire amirleri, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa