Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Valiliği tarafından başlatılan Okul Hamiliği Projesi kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi'nin okul hamisi olduğu Akdeniz Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi'nde kermes düzenlendi.

        MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer ve yönetim kurulunun tam kadro yer aldığı kermese, yoğun ilgi gösterildi. Akdeniz Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi'nde 250 down sendromlu, otizmli ve zihinsel engelli öğrencinin eğitim gördüğünü kaydeden Başkan Yıldızgörer, "Bizler Okul Hamiliği Projesi kapsamında MÜSİAD üyeleri olarak bilinçli bir şekilde bu okuldaki öğrencilerimize destek olmak istedik. MÜSİAD Mersin Şubesi olarak öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda eğitim alabilmeleri adına elimizden geleni yapmanın gayretinde olacağız. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu anlamda bu özel çocuklarımızın eğitimine destek vermek bizler için bir onurdur" dedi.

        Okul Müdürü Faruk Ok'tan okulun ihtiyaçları ile ilgili bilgi alan Serdar Yıldızgörer, bunların karşılanması için MÜSİAD olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa