Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu´nda uluslararası kara sularda görev yapmak üzere eğitim alan genç denizciler, diplomalarını alarak mezun oldu. Mezunlar, denizci şapkalarını havaya fırlatıp, kıyafetleri ile denize girdi.

        Denizcilik Meslek Yüksekokulu´nun mezuniyet töreni, merkez Mezitli ilçesinde bulunan Tece kampüsünde yapıldı. Törene, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Saruhan Özerk İlbeyi, öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Törende konuşan Okul Müdürü İlbeyi, "Artık kıymetli mezunlarımızsınız. Bugün sizler için yepyeni bir gün, diplomaları hak ettiniz. Bu size çok büyük sorumluluğu da beraberinde getirecek. Dünya ve Türkiye gelişiyor, bu gelişmeleri çok yakından takip edip, hep yeni kalmanız lazım. Mesleğiniz dinamik bir meslek, hep araştırın ve öğrenin. Mesleğinizde ahlaklı, dürüst olun" dedi. İlbeyi, mezunları ve ailelerini ayrı ayrı tebrik etti ve öğretim elemanlarını da mezunların eğitimine yaptıkları katkılardan dolayı kutladı.

        Konuşmaların ardından temsili diplomalarını alan öğrenciler, denizci şapkalarını havaya fırlatıp, üniforma ile denize girme geleneğini sürdürerek, kıyafetleri ile soluğu Akdeniz´in mavi sularında aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa