Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de, Türkiye Bocce 1. ve 2. Lig Volo etabı müsabakaları başladı.

        Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunca (TBBDF), Toroslar Bocce Tesisi'nde organize edilen müsabakalara 32 kulüpten 192 sporcu katılıyor.

        Organizasyonun ilk gününde sporcular açılış seremonisinin ardından karşılaşmalarda performans sergiledi.

        TBBDF Asbaşkanı Faik Kapsız, AA muhabirine, 2024 faaliyet programında yer alan Volo etabının finallerinde olduklarını söyledi.

        Müsabakalardan sonra Türkiye şampiyonunun ve düşen takımların belli olacağını ifade eden Kapsız, sezonu tamamlamış olacaklarını aktardı.

        Kapsız, mücadele edecek takımlarla ilgili bilgi vererek, "Birinci ve ikinci ligde 16 takımımız mücadele ediyor. Bunlardan ilk üçe girenler kupa ve madalya alacaklar. İkinci ligde ilk dörde girenler birinci lige yükselecekler. Birinci ve ikinci lig son dörtteki takımlarda ligden düşmüş olacaklar." diye konuştu.

        Müsabakalar, 28 Şubat'ta sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa