Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - İspanya'nın ünlü Flamenko dans topluluğu Rosaj y Rodriguez, bu yıl 17'ncisi düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne aldı.

        Rosaj y Rodriguez, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, "Combio de Tercio" adlı Flamenko dans gösterisini sanatseverle buluşturdu.

        Koreografisini Angel Rojas ve Carlos Rodriguez'in yaptığı, 10 tablodan oluşan dans gösterisinin ışık tasarımını David Perez, kostüm tasarımını ise Vicente Soler ve Carlos Rodriguez üstlendi.

        Sanatseverlerin ilgi gösterdiği dans gösterisinde, klasik İspanyol dansları arasında yer alan Sevillanas, Fandangos, Rumbas, Bamberas, Bulerias, Tanguillos, Seguidillas ve Çağdaş Flamenko türleri sahnelendi.

        "Combio de Tercio" koreografisiyle izleyenleri büyülerken, İspanyol dansını, müziğiyle birleştiren Rosaj y Rodriguez grubu sahne performansıyla sanatseverlerden beğeni topladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa