Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Simge Fıstıkoğlu ile Yeni Bir Gün, Yeni Bir Gün, günün haberleri, günün magazin haberleri

        Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği; magazin dünyasından son gelişmeleri, yaşama ve insana dair her türlü konunun konuşulacağı "Yeni Bir Gün" Simge Fıstıkoğlu'nun moderatörlüğünde hafta içi her sabah evlerinize konuk olmaya hazırlanıyor.

        Güne damgasını vuran son dakika magazin haberleri, güzellik ve moda trendleri, en yeni sağlık haberleri, yemek tarifleri ve alışveriş tüyoları hafta içi her gün "Yeni Bir Gün"de masaya yatırılacak...

        Simge Fıstıkoğlu'nun moderatörlüğünde haberler, Deneyimli Gazeteci İpek Durkal ile magazin gündemi, Astrolog Hande Kazanova ile astoroloji, Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ile kadın-erkek ilişkileri Yeni Bir Gün'de!

        Şov dünyasından özel konuklar, alanında uzman isimler, gösteriler, galalar, davetler, defileler ve canlı bağlantıların yer alacağı "Yeni Bir Gün", yarın sabahtan itibaren hafta içi her gün saat 08.30'da canlı yayınla Show TV'de!

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa