Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Bikinili görülürse öldürülecek

        Didem Taslan'ın Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı karakter son bölümde intihar etti. Taslan eğer bu yaz bikinili yakalanırsa o karakter öldürülecek ve diziden atılacak..

        Kurtlar Vadisi dizisinin sezon finalinde sevgilisi "Memati" tarafından terk edilince intihara teşebbüs eden "Gamze"yi canlandıran Didem Taslan'ın akibeti, yaz aylarındaki yaşam biçimine bağlı. Sabah'ın haberine göre eğer yaz tatili süresince bikinili görüntülenir ya da özel hayatıyla çok gündeme gelirse Taslan'ın canlandırdığı karakterin senaryodaki intihar teşebbüsü, ölümle sonuçlandırılacak. Ancak güzel manken tatilde dizinin kurallarına uygun davranırsa, yeni sezonda oynamaya devam etmesine karar verilecek ve "Gamze" kurtulacak.

        'MANTIKLI BİR KARAR'

        Aynı dizide geçmişte rol alan manken Nefise Karatay, bu sınavı geçememişti. Özel hayatıyla çok gündeme gelmeye başlayınca, Karatay'ın canlandırdığı karakter dizinin senaristleri tarafından öldürülmüştü. Böyle bir kuralın çok mantıklı olduğunu söyleyen Didem Taslan, "Bu dizi zirve ve gerçekten böyle bir dizide oynamak şans" dedi. Taslan, dizideki intiharı için ise şunları söyledi: "İnsan çaresiz kalınca hele de konu aşk ise maalesef bu olabilir. Ben sevdiğim adam için ölümü değil, yaşamayı göze alırdım. Çünkü bu hayat şartlarında ölmek daha kolay bir tercih. Asıl zor olan hayatta kalıp zoru aşabilmek."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa