Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Güneri Civaoğlu, Ufuk Güldemir'i anlattı

        HABERTÜRK'ün özel yayınına konuk olan Milliyet Gazetesi Başyazarı Güneri Civaoğlu yakın dostu Ufuk Güldemir'i anlattı.

        VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        "Ufuk'la hastalığını öğrendiği gün yemekteydik. Avdan gelmiş, fotoğraflarını gösterdi bilgisayarından. Bir süzgünlük var yüzünde, her zamanki hali yok. "Ufuk sana bir bilgelik gelmiş" dedim. "Öyle oldu" dedi geçitirdi. Yalnız kalınca anlattı. Houston'daki bir doktora ulaşmışlar, adam çok uzuk tarihe randevu vermiş. Mayo Klinik'in önde gelen doktorlarından Sait Tarhan tesadüfen yanımızdaydı. Birkaç gün sonraya randevu aldık. "Abi ben bu pisliği yeneceğim, Sait beyin burada olmasını ben bir işaret kabul ediyorum" dedi.

        Kemoterapiler oluyor, en ağır tedavi yöntemleri, spor yaptığı için iyimser olduğu için Afrika'ya gitti ava. Sait bana telefon etti, "Bu çocuğa yanlış tedavi mi uyguluyorlar?" dedi. Tuvalete gitse nefes nefese gider avlanamaz demişler Mayo Clinic'ten. Ufuk'ta inanılmaz bir sportif ruh vardı, doğayla da hayatla da spor müsabakası gibi karşılaşır, galip gelmeye oynardı.

        En son odasında görüşecektik, üst katta kıvrılmış yatıyordu, ağrısını dindirmek için iğne yapmışlar. Ne yaparsanız yapın işte sadece uzatabiliyorsunuz"

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa