Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya "Hadım cezasının altında imzam var, destekliyorum"

        Şahin “Sadece bir başörtülü aday adayımız var. Başörtülüler aday olmak istiyor ama AK Parti’yi zor duruma düşürmekten çekiniyorlar” diye konuştu. Balçiçek İlter’in AK Parti yeni bir Merve Kavakçı krizi istemiyor mu?” sorusuna Şahin şöyle cevap verdi: “Evet istemiyor. Kapatma davaları ortada. Başbakan Erdoğan’ın bu ülke için ne kadar önemli olduğu ortada. Meclis’te başörtülü vekil sorununu Kemal Kılıçdaroğlu’nun çözmesi gerekir. Sen oy verebilirsin ama aday olamazsın deniliyor, bu çok yanlış. Türkiye başörtülü vekil fikrine alışmalı, hazırlanmalı.İleri demokrasi diyoruz ama lafta galiba.”

        Balçiçek İlter’in “İleri demokrasi diyorsunuz ama oy verme ve silah alma yaşı belli, içki alma yaşı belli. Yani birey oy verebilir, silah alabilir ama içki içemez mi” saptaması için karşı tarafı anlamadan tepki vermemek gerektiğini söyleyen Şahin, kutuplaşmaları kadınların çözeceğini söyledi. Fatma şahin’in Söz Sende’ye yaptığı açıklamalardan bazı başlıklar.

        Evlilik programlarını rahatsız edici buluyorum ama yasaklamalarla bir yere varılmayacağın düşünüyorum. Bence birey kendi sansürünü kendi gerçekleştirmeli. Biz yasakladıkça reyting patlıyor.

        Tecavüzcüye kimyasal hadım cezası maddesinin düzenlenmesini olumlu buluyorum. Altında benim de imzam var. Bu işi devam edeceği bilinen, hasta kişilere uygulanacak bu cezayı desteklememek mümkün değil.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa