Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Yeni yarışma programı başlıyor

        Show TV ekranlarında kazanmak ve kaybetmek arasında 100.000 TL ödüllü yeni yarışma programı "Çember", 8 Şubat akşamı başlıyor. Tahammül sınırlarının zorlandığı yarışmada, 5 kişi, bir çember'in içerisinde 3 gün boyunca yaşamaya çalışacak. 100.000 TL ile yarışmaya başlayacak olan yarışmacılar, su için 5 bin, yemek yemek için ise 7 bin lira ödeyecek. 3 günün sonunda en çok parayla Çember'in içerisinde kalmayı başaran yarışmacı, para ödülünün sahibi olacak.

        DAYANIKLILIK VE SABIR YARIŞMASI

        Üç gün boyunca çapı 3.5 metre uzunluğundaki çemberin içerisinde birbirinden farklı 5 kişinin verdiği yaşam mücadelesi Show TV ekranlarında. Dayanıklılık, dirayet ve sabır yarışması olan 'çemeber', yarışmacıların açlığa, uykusuzluğa ve yorgunluğa dayanma tahammüllerini sınayacak. Yarışmacılar açlık ve susuzluklarını gidermek için ederi anaparadan düşülmek üzere ihtiyaçlarını temin edebilecekler. Her aldıkları ürün için de bir daha düşünmelerini gerektirecek paralar ödeyecekler.

        SÜRPRİZ YARIŞMALAR RENK KATACAK

        'Çember' yarışmacılarının yüzleşmek zorunda olduğu tek zorluk bu değil. Yarışmacılar zamansız olarak kendilerine sorulan bilmeceleri çözmek, yarışmaları kazanmak ve bir çoğu için artık iyice yorulmuş olan hafızalarını zorlamak zorunda kalacaklar. Kazandıkları her oyun karşılığında ekstra hediyeler, avantaj ürünleri ya da ödüllerine eklenecek fazladan para kazanma şansı yakalayacaklar. Oyunların zorluk derecesine ve çıkardıkları yarışmanın niteliğine bağlı olarak ödüllerin değeri değişecek. Belki rakiplerinden birini eleme kudretine sahip olacaklar, belki de burunlarında tüten, desteğine ihtiyaç duydukları bir yakınlarıyla 3G teknolojisi kullanılarak görüntülü görüşme hakkı kazanacaklar.

        Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan sınır zorlayan sıra dışı yarışma programı "Çember", 8 Şubat Salı akşamı saat 20.00'da Show Tv ekranlarında sizlerle olacak...

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa