Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Fotoğraf çekimleri 6 saat sürdü!

        atv ekranlarında yayımlanan "Gönülçelen" dizisinde "Hasret" karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün, bu hafta yayınlanacak bölüm için müzik enstrümanlarıyla poz verdi.

        gazeteciler.com'un haberine göre, Büyüküstün'ün canlandırdığı "Roman kızı Hasret"in değişimi, dizinin yeni sezonunda da tüm hızıyla devam ediyor. Müzik hocası Murat (Cansel Elçin) tarafından yetiştirilen Hasret, sahnelere adım atmıştı. Hasret, müziği bırakmaya karar veren Murat'ın menajeri Levent (Onur Saylak) ile yola devam ediyor.

        Bu akşamki bölümde Levent, Hasret'in medyaya tanıtımı için fotoğraf çekimi düzenliyor. Dizide gerçekleşen fotoğraf çekiminde Tuba Büyüküstün enstrümanlarla objektiflere poz veriyor.

        ÇEKİMLER 6 SAAT SÜRDÜ

        Dizi için gerçekleştirilen çekimler 6 saatte tamamlandı. Çekimler sırasında gitar, davul, piyano, saksafon, bateri gibi müzik aletleriyle poz veren Tuba Büyüküstün, her enstrüman için farklı kostüm giydi. Oyuncuya her enstrümanla vereceği poz için farklı saç ve makyaj yapıldı. Zaman zaman dergiler için fotoğraf çekimi yapan Büyüküstün, dizide gerçekleşen bu çekimlerde de oldukça rahattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa