Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya İnterneti feth etti!

        Geçtiğimiz Salı günü yayınlanan ilk bölümü, oyuncular ve teknik ekibin Galata Kulesi'nin altında birlikte izlediği dizi, olumlu eleştiriler almaya devam ediyor. İzleyicilerin ilk bölümünden sahiplendiği ve içselleştirdiği dizi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki", sosyal paylaşım sitelerinin de 1 numaralı gündemi oldu.

        İşte diziyle ilgili yazılanlardan bazıları:

        *Acilen ufaklık rolüne yeni birini bulmalılar. Şimdiki Osman'ı dizi setine gidip kaçıracağım çünkü.

        *Bu aksam yayinlanan ilk bolum itibariyle, sezonun kalburustu yapimlarindan biri olacaginin isaretlerini vermistir. Baba, itici, sinir, hayatimda nefret ettigim ne kadar baba varsa, hepsinden bir parca gordum. Mete ve kucuk velete hayran kaldim resmen.

        *oturdum ağladım ya hayret bir olay, ben ki harbi dalgacı bir tipimdir ama küçüklüğüm evde hır gürle geçti diye midir nedir bilemedim oturup sessiz sessiz ağladım ya.

        *müthiş ayrıntılara sahip olan ilk bölümüyle içimi tellendiren dizi. eski zaman arka planı üzerinde, ailenin insan üzerindeki etkisini tüm kırılganlığıyla anlatıyor ve anlatacak sanki. Duygu yüklenmiş eşyalarla kaplı koltuklar, emektar mutfak ve baba bardağı olan eski zaman evlerinden görüntülerle süslü. Ya o küçük çocuğu koymayacaklardı oraya, müthiş iyi oynuyor.

        *ilk bölümüyle annemi çocukluk günlerine döndürmüş, bol bol ağlatıp kendisinden geçer not almıştır. oyunculuklar iyi, konu iyi, kostümler ve mekanlar süper eğer her bölüme aynı emek gösterilirse önümüzdeki senelerin en iyi yapımlarımdan biri olup, unutulmazlar arasına girebilir. Ama evin büyük oğlu Mete'yi oynayan arkadaş bu bölümde herkesten bir adım öne çıktı oyunculuğuyla. Yolu açık olsun !

        *küçük oyuncuların bile oyunculuk dersi verdiği dizidir. ilk bölümdeki başarısını koruması halinde takipçisi olmayı planlıyorum. babanın gözlerini kaçıran suçlu bakışları, annenin her zaman uysal ama gerektiğinde bir o kadar da asi davranışları, mete'nin dayak sonrası cesur, öfkeli ama sevgiye aç hali, büyük kızın olgun, mantıklı mizacı, küçük kızın havai, düşüncesiz tavırları, hele o minik veledin acayip gerçekçi rol kesmeleri, ettiği boyundan büyük laflar ve sıkılası yanakları ilk bölümün akılda kalanlarındandı. ikinci bölümü merakla beklemekteyim.

        -öyle bir geçer zaman ki.. favorimdir , osman ben sana ölürüm..

        -artik dizi izlemem demistim ama oyle bir gecer zaman ki seyirlikler listesine girdi, evin buyuk oğlunu oynayana on puan!

        -küçükken kışın elektrik kesildiğinde; biraz yanan sobanın, biraz da bir mumun cılız ışığıyla aydınlanan odada, battaniyenin altında, kardeşimle annemin anlattığı masalları nasıl bir heyecanla dinlediğimi hatırlattı bana. öyle sıcacık, öyle sahici..

        - kuşkusuz sezonun en güzel dizisi... her dakikasını heyecanla, sanki yıllardır izliyormuşçasına izledim. uzun zamandan sonra izlenmeye deger bir dizi cıktı sonunda.. güzel bir eser kurgusuyla, kadrosuyla... tebrik ederim...:)) mete'yle babasının konuştuğu o sahnede kendimi tutmadan hüngür hüngür agladım.. HOŞGELDİN "ÖYLE BİR GECER ZAMAN Kİ"

        -Metenin pes etmeyisi sofrada Osmanin ağlarken lokmalari zorlan yutması Cemile’nin Ali’ye biz senin geminde tayfayız demesi cok üzücüydü ama cok gercekciydiler…

        -Ağladım gerçekten. O kameralar sanki hiç yok gibi davranıyolar muhteşem gerçekten hele Metenin,babasının onun önündn geçerken ceketini iliklediği sahne ve Osman şekerliğe uzanıpta kadın kötü kötü bakınca elini çektiği sahnede, hüngür hüngür ağladım...

        -her ayrıntısı titiizlikle düşünülmüş..duygu dolu drama..:))

        -harika bi dizi :) izlerken çok duygulandım, bu sezon ki dizilerden çok farklı bu yüzden bu dizinin tutulacağına eminim..

        Su ana kadar hayatmda izledigim en gercekci aile dizisiydi

        -uzun zamndır izlediğim en güzel yapımdı. izlerken çok zevk aldım.. ufaklık muhteşemdi..

        -son zamanlarda izlediğim en kaliteli yapım...izlerken herkesi geçmişe götürebilen,izlerken bu kadar mı güzel oynanır,samimi oynanır diye söyleten bir dizi..çok duygusal ,hepimizden,benden,bizden,içimizden bir dizi..ellerine sağlık...yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekliycem..

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa