Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Ezel'de büyük hata!

        Ezel dizisi, iki büyük aktör Haluk Bilginer ve Kıvanç Tatlıtuğ’un katılmasıyla büyük bir ivme kazandı. Ancak dizinin ilk bölümü çelişkilerle doluydu.

        MedyaRadar'ın haberine göre, en büyük çelişki ise Tuncel Kurtiz’in hayat verdiği Ramiz Dayı ile ezeli rakibi Kenan Birkan’ın tanışmasında yaşandı.

        Geçtiğimiz sezonun son bölümlerinden birisinde Ramiz Dayı kızı Azad’a Kenan Birkan’la nasıl tanıştığını şu sözlerle anlatmıştı :

        "Bir batakhaneye gitmiştim kumar oynanıyordu. Beğendim, "burası benim olacak" dedim, "olmaz" dediler. Oldu... Sonra yine kumar vardı; barbut. Delikanlılar vardı, birden bir arbede çıktı, silahlar patladı, gençlerden birisi yaralandı. Hastaneye götüremezdim aldım eve götürdüm, yarasını onardım. İnce, temiz yüzlü bir çocuk. "Adın ne" dedim, "Kenan" dedi. "Ben burada kalacağım" dedi. Kalamazsın dedim kaldı... "

        Ancak önceki gece Ezel’in yeni bölümünde ise Ramiz Dayı ile Kenan Birkan’ın tanışması çok farklı oldu. Haydarpaşa garında trenden inen Ramiz Dayı, iki kişinin öldürmek istediği bir delikanlının hayatını kurtardı. O delikanlı daha sonra garın dışına kadar takip ettiği Ramiz’e "Dur yahu daha tanışmadık bile, benim adım Kenan" dedi. Ramiz de "Ben de Ramiz, Ramiz Karaeski" diyerek kendini tanıttı ve gardan birlikte ayrıldılar...

        Ya senaristler bir kaç bölüm önceki senaryoyu tamamen unuttular ya da Ramiz Dayı, kızına olayları farklı anlattı...

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa