Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Canlı yayında küfür şoku

        Yalçın Çakır'ın Flash TV'deki programında yine olay çıktı. Programa telefonla bağlanan bir kişi canlı yayında inanılmaz bir küfür etti. Çakır'ın konuğu bu kez 78 yaşında evlenme programlarını dolaşan Sabri Karaahmet isimli bir kişiydi. Derdi de kızını evinden çıkartmaktı... 17 kez evlilik programlarına çıkmıştı, kızı evinden çıkmadığı için evlenemiyordu. İşte bu muhabbet yaşanırken canlı yayına Ali Sürmez adlı bir kişi katıldı.

        Stüdyodaki kişinin üvey oğlu olduğunu iddia eden kişi canlı yayına bağlandığı anda büyük bir şok yaşandı.

        Telefondaki kişi "Alo... Ben Yalçın bey ile mi görüşüyorum... " dedi, Çakır "Evet ben Yalçın beyim..." diye cevap verdi. Telefondaki kişi bunun üzerine "Hepinizin a... koyim" deyince herkes şaşkına döndü. Küfür canlı yayında aleni olarak yayınlandı.

        Telefondaki küfür karşısında şoke olan Yalçın Çakır, bir süre kendine gelemedi. Önce izleyiciden özür diledi, sonra yayını sürdürmeye çalıştı. Çakır "Aynen sana iade ediyorum o küfürü. Seni süründürmezsem de benim adım namerttir. Senin gibi şerefsizi namussuzu sürdürmek benim boynumun borcudur. Delikanlıysan o telefonu açarsın, birazdan reklama girince arayacağım. Kur'an'a el basarım ki anandan doğduğuna seni pişman edeceğim" diye konuştu.

        Gazeteciler.com

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa