Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Liseliler de 'Habertürk' dedi

        Özner BERBER / AHT - İSTANBUL

        Avusturya Liseliler Vakfı tarafndan kurulan Özel Alev Okulları'nın öğrencileri "2009 Yılının En İyileri"ni seçti. 7. ve 8. sınıflarla lise öğrencileri arasında yapılan ankette, Habertürk, "Yılın en iyi gazetesi" ödülüne layık görüldü.

        18 kategoride gerçekleştirilen "2009 Yılının En İyileri Ödül Töreni", okulun Ömerli'deki kampusunda gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi. Törende konuşma yapan Özel Alev Okulları Kurucu Temsilcisi Rezzan Ersan, ikincisini düzenledikleri bu etkinliğin amacını "Öğrencilerimizin farkındalığı yüksek, çevresinde olup bitenleri takip eden ve eleştiren bireyleş yetiştirmek" olarak açıkladı. Alev Eğitim A.Ş. Genel Müdürü Selman Behmuaras ise öğrencilerin yapmış olduğu isimlerdeki doğruluk kendilerini gururlandırdığını belirtti. Konuşmaların ardından ödüller sahiplerine verildi.

        Habertürk Gazetesi'nin ödülünü ise Kurumsal İletişim Direktörü Şenel Demirağ aldı. Demirağ, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bu gazete, alışkanlıkları kırmak için çıktı. Bu ödül de bunun başarıldığı bir göstergesidir" diyerek öğrencilere teşekkür etti.

        Diğer ödüllerden bazıları ise şöyle:

        En iyi sinema filmi ödülü: Nefes:Vatan Saoğlsun

        En iyi kadın oyuncu: Büşra Pekin

        En iyi erkek oyuncu: İlker Ayrık

        En iyi yazar: Orhan Kemal

        En iyi sporcu-takım: Dünya Şampiyonu Galatasaray Engelli Basketbol Takımı

        En iyi albüm: Candan Erçetin

        En iyi müzik grubu: Manga

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa