Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Köşe yazarına silahlı saldırı

        NİHAT ULUDAĞ-AHT

        Mili Gazete Köşe Yazarı ve İslami kesimin önde gelen isimlerinden Mehmet Talu'ya silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan Talu'nun ayaklarına doğru 4 el ateş açtı. Kurşunları isabet

        ettiremeden kaçtı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kimliği belirsiz saldırganı yakalamak için operasyon başlattı.

        EVİNİN ÖNÜNDE SALDIRIYA UĞRADI

        Mehmet Talu dün öğle saatlerinde Üsküdar Örnek Mahallesi'ndeki evinden çıktı. ancak bu sırada kimliği belirsiz bir kişi Talu'nun ayaklarına doğru 4 el ateş açtı. Saldırgan, Mehmet Talu'ya kurşun isabet ettiremedi. Saldırgan hızla olay yerinden kaçarken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

        ALMANYA'DAN GELEN TELEFON TAKİBE ALINDI

        İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, islami kesimin önde gelen isimlerinden olan Mehmet Talu'yu kim ya da kimlerin vurmak istediğini belirlemek soruşturma başlattı. Yapılan ilk incelemelerde, Talu'yu cep telefonundan Almanya'dan arayan bir kişinin, kendisine bir paket göndermek istediğini söyleyerek adres bilgilerini sorduğu öğrenildi. Ünlü yazarın da bu kişiye adresini verdiği ortaya çıktı.

        SALDIRI ALACAK VERECEK OLABİLİR

        Soruşturmayı yürüten polis, Mehmet Talu'nun ticaret yaptığı eski bir ortaklarıyla arasının açık olduğunu, saldırıyı bu eski ortaklarından birinin yapma ihtimalinin bulunduğunu bildirdi.

        İSLAMİ KESİMİN SEVDİĞİ YAZAR

        Mehmet Talu güncel konularla ilgili olarak Milli Gazete'de köşe yazıları yazıyor. İslami kesimin önde isimlerinden olan Talu'nun çok sayıda kitabı bulunuyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa