Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MEB Şube Müdürlüğü sınav sonuçları açıklandı mı? İtiraz tarihleri açıklandı!

        Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından1 Nisan 2018 tarihinde saat 14.30'da yapılan MEB Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü sınavında 60 soru sorulurken 75 dakika süre verilmişti. Sınavın yapılmasının ardından yaklaşık 2 hafta geçti. PekiMEB Şube Müdürlüğü sınav sonuçları açıklandı mı? İşte sınav hakkında tüm ayrıntılar...

        MEB ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SINAVI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        MEBTaşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü için görevde yükselme sınavı 1 Nisan 2018 tarihinde yapıldı. Sınav sonuçları dört gözle bekleniyor. MEB Şube Müdürlüğü sınav sonucu26 Nisan 2018 tarihindehttp://odsgm.meb.gov.tr ve/veya http://www.meb.gov.tr adresindenilan edilecektir. Adaylara ayrıca sınav sonuç belgesigönderilmeyecektir.

        REKLAM

        MEB Şube Müdürlüğü sınavı itirazları ise27 Nisan - 4 Mayıs 2018 tarihleri arasında MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL (yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapılacaktır.

        Yazılı sınavitirazlarının sonuçları ise7-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

        MEB ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SINAVINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

        a) Adaylar; sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisinde, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisinde ÖDSGM’ye yapacaklardır. ÖDSGM bu itirazları en geç 10 (on) iş günü içerisinde inceleyip sonuçlandıracaktır.

        b) İtirazlara yönelik tüm sonuçlar adaylara ÖDSGM tarafından bildirilecektir.

        c) Adaylar, itiraz başvurularını MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL (yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır. ç) Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T. C. kimlik numarası, adı, soyadı, imzası, iletişim bilgileri, dekontu/ATM işlem fişi olmayan dilekçeler ve faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

        REKLAM

        d) Sınava girecek engelli adayların bilgisi MEBBİS bilgileri esas alınarak hazırlanacaktır. MEBBİS bilgilerinin doğru ve güncel olmasından adayların kendileri ve görev yaptığı kurum sorumludur. Engelli adayların almak istediği hizmete ilişkin MEBBİS modülünde ilgili adayın kendisi tarafından belirtilen talep doğrultusunda işlem yapılacaktır.

        e) Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa