Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Mariano Galatasaray Gençlerbirliği maçında ilk golünü attı - Futbol Haberleri

        Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren goller Mariano, Maicon, Bafetimbi Gomis ve Tolga Ciğerci'den geldi. 7. dakikada rakip ağları sarsan Mariano, Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydetti. Brezilyalı savunmacı maç sonu açıklamalar yaptı.

        Golü eşine ve kızına armağan ettiğini kaydeden Mariano, "Çok, çok mutluyum ilk golümü attığım için. Bundan da daha önemlisi, iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Performansımızdan da mutluyum. Yüzüğümü öpüp bu golü eşime ve kızıma armağan ettim. Bu maçta ayrıca kayınvalidem de vardı, o da bu golü gördü"diye konuştu.

        REKLAM

        Aldıkları galibiyetin şifresini anlatan Brezilyalı oyuncu, "Kendi sahamızda oynadığımızda en büyük silahımız önde baskı ve pres. İlk dakikadan itibaren gol bulmaya çalışıyoruz ve gol çıkartınca da, galibiyet daha rahat gelebiliyor" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa