Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin’in Nusaybin ilçesinde huzur ortamı ile birlikte Ramazan sofraları da bereketlendi. Ramazan’da onlarca Nusaybinli terörün izlerini silerek aynı sofralarda iftarlarını açıyor.

        Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ergün Baysal’ın talimatıyla düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Mitanni Kültür Merkezinde iftar sonrası eski ramazanların unutulan gölge oyunları da vatandaşlar ve çocuklar için sahne alıyor. Etkinliklere binlerce Nusaybinli vatandaş aileleri ile birlikte eşlik ederken, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal da halkla iç içe Ramazan’ı ihya ediyor.

        Mitanni Kültür Merkezinde sahne alan oyuncular bir birinden güzel gösterileri ile izleyenlerin büyük beğenisini kazanırken etkinliklerin, diğer bölümlerinde ünlü tiyatro sanatçısı Emin Olcay ve Yakup Yavru şiir dinletisi yapıp, çocuklara masallar anlatıyor. Gerçekleştirilen etkinliklerde salonu dolduran vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Ramazan etkinliklerinde çocuklara verilen hediyeler ilçenin terörden mağdur olan çocukların yüzünü güldürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa