Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin Büyükşehir Belediyesi dar gelirli vatandaşlar ve ihtiyaç sahibi aileler için çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşların mutlu olması için birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediye, bir çalışmayı daha başlatıyor.

        Büyükşehir Belediyesi vatandaşların evlerinde kullanmadıkları oyuncak ve giysiler için kampanya başlattı. Kampanyayla giysi oyuncak bağışı yapmak isteyen vatandaşların evlerinden Büyükşehir Belediyesi ekiplerince oyuncaklar ve kıyafetler alınacak. Toplanan malzemeler ise dar gelirli ailelere ve çocuklarına ulaştırılacak.

        “Sosyal sorumluluklarımızı biliyoruz”

        Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Amacımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile bağışçılar arasında köprü oluşturmaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak görevde olduğumuz süre zarfında ilimiz için durmadan çalıştık. Alt yapı ve üst yapının yanı sıra sosyal projelerimizle de hemşehrilerimizin yanında yer aldık. Dezavantajlı grupları biç bir zaman unutmadık. Vatandaşlarımızın dualarını almak için çıktığımız yolda başarılı olduk. Dur durak bilmeden çalışarak rekor denilecek sosyal projeleri hayata geçirdik. Bunlardan bir tanesini daha başlatıyoruz. Çalışmamızla vatandaşlarımızın evlerinde kullanmadıkları giysi ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

        “Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak”

        İhtiyaç fazlası giysi ve oyuncakların ihtiyacı olanlara ulaşmasını istediklerini dile getiren Yaman, “Bu konuda kurumsal bir yapıda çalışarak gerçek hak sahiplerine yardımları götüreceğiz. Yapacağımız çalışmayla vatandaşlarımızın yapacağı yardımlarda kolaylık sağlamış da olacağız. Hemşehrilerimiz bağışlayacakları giysi ve oyuncak için 444 86 07 numaralı telefonu aramaları yeterli olacak. Ekiplerimiz verilen adresten yapılacak bağışları alacaklar ve ihtiyacı olan ailelere ulaştıracaklar. Bu konuda duyarlı halkımızın destek olacağına inancımız tamdır” ifadelerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa