Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin Mardin'in Mazıdağı ve Ömerli ilçelerinde düzenlediği halk buluşmalarına katıldı.

        Derik ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Bakırhan, Mazıdağı ilçesinde Çarşı Meydanı'nda gerçekleştirilen halk buluşmasında, seçim çalışmaları kapsamında açılışlar yaptıklarını, halk ile bir araya geldiklerini söyledi.

        Bölgede büyük ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Bakırhan, 31 Mart'taki yerel seçimlere az bir zaman kaldığını belirtti.

        Bakırhan, "Bizim davamız kimin aday olduğundan çok çok daha büyüktür. Çocuklarımız, geleceğimiz, dilimiz, kültürümüz, eşit, adil ve şeffaf bir belediyecilik hizmeti için her biriniz bizim adayımızsınız. 31 Mart'ta Mazıdağı'ndan çok iyi bir sonuç bekliyoruz." dedi.

        Daha sonra Ömerli ilçesine geçen Bakırhan, ilçe girişinde düzenlenen halk buluşmasında, parti olarak 40 yıldır demokratik ve şeffaf bir belediyecilik hizmeti sunduklarını belirterek, büyükşehir ve ilçe adaylarının da aynı anlayışı taşıdığını aktardı.

        Bakırhan, "Söz veriyoruz, Ömerli'yi hak ettiği yere taşıyacağız. Ömerli'den vereceğiniz müjdeyi dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa