Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Midyat Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış ile seçim çalışmaları kapsamında kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

        Şahin, Yarış ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Midyat Ziraat Odası Başkanlığı, Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği'ne ziyarette bulundu.

        Kurum ve sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları hakkında bilgi alan Şahin, daha sonra çalışanlarla bir araya geldi.

        Şahin, toplumun her kesimine yönelik çalışmaları iş birliği içerisinde yürüterek, toplumsal dayanışmayı ve sosyal adaleti sağlayacaklarını, açık, net, adil, şeffaf ve gayretli olacaklarını belirterek, yeni projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa