Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlıkları için partide aday adaylığı başvuru sürecinin başladığını belirtti.

        Alma, yaptığı açıklamada, yerel seçim için aday başvurularının 9-17 Kasım'da alınacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımız 50 bin lira bağışta bulunmak suretiyle adaylık müracaatında bulunabilecek. İl belediye başkan adaylarımız 30 bin lira, ilçe belediye başkan adaylarımız 20 bin lira, belde belediye başkanı adaylarımız 10 bin lira, büyükşehirdeki belediye meclis üyelerimiz, büyükşehir ilçelerinin meclis üyeleri 10 bin lira, büyük şehirlerin dışında kalan illerin ilçelerine ilişkin meclis üyeleri ile il genel meclis üyeleri de 5 bin lira bağışta bulunarak müracaat yapabilecek. AK Parti kurulduğu günden bu yana belediyecilikte hizmet anlayışına sürekli yenilerini ekleyerek bugüne kadar gelmiş tek parti. Önümüzdeki yerel seçimler de büyük önem taşımaktadır. Canla başla çalışarak, alnımızın akıyla inşallah birinci parti olarak seçimleri tamamlayacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa