Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN'deevinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Gevriye Akgüç (92) soruşturmasında salıverilen 5 şüphelinin HTS kayıtlarının inceleneceği belirtildi.

        Olay, 6 Kasım'da Midyat ilçesi kırsal Yemişli Mahallesi'nde meydana geldi. Uzun yıllar Avrupa'da yaşadıktan sonra memleketine dönen Gevriye Akgüç'e, evinin önünde tabanca ile ateş açıldı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Akgüç, Midyat Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Dünya Süryaniler Birliği Başkan Yardımcısı Süleyman Akgüç'ün babası da olan Gevriye Akgüç'ün öldürülmesine ilişkin soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda İ.A., İ.A., Ş.A. E.A. ve K.G. (17) adlı kız gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri sonrası 5 şüpheli, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Öte yandan soruşturma kapsamında şüphelilerin HTS kayıtlarının inceleneceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa