Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyespor, 6 ve 9 Temmuz tarihlerinde futbolcu seçmeleri yapacak.

        Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un TOKİ2 Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan futbolcu seçmeleri, 6 Temmuz Cuma günü başlayacak. Seçmelere 2002 20032004 ve 2005 doğumlu sporcular katılabilecek. Seçmelere katılmak isteyen sporcular, 6 Temmuz Cuma sabahı saat 09.00’da TOKİ 2 Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde kendi antrenman malzemeleriyle birlikte hazır olacak. Seçmeler sonunda yetenekli sporcular kulüp bünyesine kazandırılacak. 20022003 doğumlu sporcuların 6 Temmuz Cuma günü yapılacak olan seçmelerinden sonra ise 20042005 doğumlu sporcuların seçmeleri de 9 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.

        Futbolcu seçmelerinde yetenekli sporcuları kulüp bünyesine kazandıracaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı Teknik Sorumlusu Çınar Şenoğlu, “Seçmelere katılacak olan sporcular kendi malzemeleriyle seçmelere katılabilecek. Ayrıca nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi getirmeleri gerekiyor. Katılım formu ise tesislerde doldurulacak. 2002 ve 2003 doğumlu sporcularımızın seçmeleri 6 Temmuz Cuma günü, 20042005 doğumlu sporcuların seçmeleri ise 9 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. Seçmelere katılacak olan sporcuların bu tarihlerde saat 09.00’da Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde olmaları gerekiyor. Hedefimiz genç yetenekleri kulüp bünyemize kazandırmak. Kulübümüz tarafından yapılacak olan seçmelere Türkiye’nin her bölgesinden sporcular katılabilecek” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa