Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSA Doğalgaz Manisa Bölge Müdürü İbrahim Başaran, Manisa'da doğalgaz ağının her geçen gün genişlediğini belirterek, son olarak Ahmetli, Kula ve Alaşehir ilçelerinin de doğal gaz dağıtım bölgesine ilave edildiğinin müjdesini verdi.

        Manisa'nın Ahmetli, Kula ve Alaşehir ilçeleri doğalgaza kavuşuyor. AKSA Doğalgaz Manisa Bölge Müdürü İbrahim Başaran, yaptığı açıklamada; Ahmetli, Kula ve Alaşehir ilçelerinin de doğalgaz dağıtım bölgesine ilave edildiğinin müjdesini verdi. Başaran, "Merkez ilçeler Şehzadeler ve Yunusemre’nin yanı sıra Akhisar ve Turgutlu ilçeleri ile başlayan doğalgaz dağıtımı, Salihli, Gölmarmara ve Gördes ilçelerinde dağıtım alanına katılması ile genişlemişti. Son olarak alınan karar ile Ahmetli, Kula ve Alaşehir ilçeleri de doğal gaz dağıtım bölgesine ilave edildi. Bu ilçeler ile birlikte toplam 275 bin konutluk doğalgaz faaliyet alanı oluşacaktır. Ekonomik ve çevreci yakıt olan doğalgazın bu ilçeler ile birlikte 10 ilçede dağıtım faaliyeti gerçekleşecektir. Hayırlısı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa