Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde moda evi sahibi Nuriye Yalabık, 20 kursiyeri ile birlikte 1 yılda hazırladıkları 250’nin üzerinde çoğunluğu ahşap ve obje boyama ürünlerinden oluşan bir sergi açtı.

        Kent Müzesi’nde açılan sergi Salihlili sanatseverlerin büyük ilgisini çekti. Art & More Modern Hobi Evi olarak ilk sergiyi açmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Nuriye Yalabık, sergisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sergide dekoratif ve ahşap boyama, mobilya yenileme, ahşap, polyester galvaniz ve boyama ürünleri olmak üzere toplam 250 ürünün yer aldığını belirten Yalabık, özellikle ahşap boyamada Salihli’ye ayrı bir renk getirdiklerini söyledi. Hobi evinde, evdeki eskiyen ve atmaya kıyamadıkları her türlü objeleri renklendirerek, değerlendirdiklerini belirten Yalabık, “Bu sergideki eserler de kursiyerlerimizle birlikte kendi hayal gücümüzü ve sevgimizi kullanarak ortaya çıkan eserlerdir. Çünkü sevgiyle yapılan her şey güzeldir ” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa