Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile birlikte Salihlili muhtarlarla buluştu.

        Mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Zeki Kayda, kahvaltıya katılan başta MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay olmak üzere tüm muhtarlara teşekkür etti. 30 Mart 2014 seçimleri öncesinde verdiği tüm sözleri yerine getirmenin onurunu yaşadığını ifade eden Başkan Kayda, “Büyükşehir yasasıyla hizmet ağı bin 307 kilometrekareye yükselen Salihli’mize yol arkadaşlarım olan muhtarlarım ile birlikte hizmet ediyoruz. Özellikle köyden mahalleye dönüşen kırsal yerlere 1 milyon metrekare parke taş döşedik ve bize maliyeti 25 milyon lira. 4 yıllık görev süresinde hizmet gitmeyen hiçbir mahallemiz kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte Salihli’mize dev projeler kazandırdık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde üretken belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

        Salihli’de muhtarlar ile bir araya gelen MHP Grup Başkanvekili Akçay da yaptığı konuşmada, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 24 Haziran genel seçimleri öncesinde Salihli’yi ziyaret eden MHP Grup Başkanvekili Akçay, ülke gündemini değerlendirdiği konuşmasında, muhtarlardan destek istedi.

        Başkan Kayda’nın ev sahipliğinde bir kafede düzenlenen toplantıya, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ve Ali Rıza Ünveren, MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Musa Şentürk, MHP Manisa Milletvekili adayı Hüseyin Şahin Erturun ve muhtarlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa