Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak'ın göreve başlamasının ardından ilçe merkezi ve 87 mahallede hizmet seferberliği ilan eden Alaşehir Belediyesi ve MASKİ ekipleri, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

        Çalışmalar kapsamında önceki gün Başkan Ali Uçak, Alaşehir MASKİ Müdürü Necati Abalı, Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, Kavaklıdere Muhtarı Salih Taşlıyol ve belediye meclis üyeleri, Kavaklıdere Mahallesi'nde yapılması gereken ve planlanan çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından ön hazırlıkları tamamlanan çalışmalar, MASKİ ve belediye ekiplerinin ortaklığında hızlı bir şekilde başlatıldı. Başkan Ali Uçak, kısa sürede tamamlanması beklenen çalışmaların Kavaklıdere Mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa