Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde bulunan Basketbol Akademi kursları için altyapı seçimleri Cumartesi günü gerçekleşecek.

        Sporla Büyüyen Gençlik Projesi kapsamında Turgutlu’yu spor kenti yapmak adına çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, Spor Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren Basketbol Akademi kursları için alt yapı seçimlerini gerçekleşecek. 2 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da 7 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek altyapı seçmelerine 200620072008 ve 2009 doğumlu kuz ve erkek öğrenciler katılabilecek. Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada altyapı seçmelerine katılacak olan sporcuların yanlarında spor kıyafetleri ile spor ayakkabı bulundurmaları gerektiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa