Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Sigorta Acenteleri Derneği (MASAT) Başkanı ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Üyesi Galip Berk ile Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve yönetimlerini ağırladı.

        Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençeer misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Vali Güvençer Manisalı sigortacıları ve Manisa Ticaret Borsasını makamında ağırladı.

        Sigortacılık Haftası kutlanıyor

        Manisa Sigorta Acenteleri Derneği (MASAT) Başkanı ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Üyesi Galip Berk ve beraberindeki sektör temsilcileri, Sigortacılık Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

        Kendilerini kabulü nedeniyle Vali Güvençer’e teşekkür eden Başkan Berk, Manisa’da derneklerinin yaptığı faaliyetler ve Sigortacılık Kutlama Haftası etkinlikleri hakkında Vali Güvençer’e bilgi sundu.

        Başkan Berk ve beraberindeki heyete, nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Vali Güvençer, sigortacılık haftası kapsamında yapılacak etkinliklerin, vatandaşın sigorta bilincinin oluşmasına katkı sağlayacağını ifade ederek yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

        Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve yönetimini ağırladı

        Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Cahit Yayman ve Yönetimi de Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

        Geçtiğimiz Nisan ayında yapılan seçimlerde güven tazeleyerek yeniden göreve gelen Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, kendilerini kabulü nedeniyle Vali Güvençer’e teşekkür ederek, ”Borsamızda yapılan seçimlerde, üyelerimizin oylarıyla yeniden göreve geldik. Bu seçimler sonucunda, aramıza bazı yeni üye arkadaşlarımız katıldı. Ticaret Borsamızın çalışmaları hakkında Sayın Valimize bilgi vermek ve yeni üyelerimizi tanıtmak amacıyla ziyaretimi gerçekleştiriyoruz” dedi.

        Vali Güvençer de, nazik ziyaretleri için Başkan Özkasap’a teşekkür ederek; yeniden Ticaret Borsası Başkanlığına seçilmesinden dolayı kendisini tebrik etti ve yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa