Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Bekirler Mahallesi’nde 1. etap bin 200 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı. Öte yandan 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin Çağıllar Mahallesi’nde başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerindeki derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarına devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, il genelinde bulunan derelerde bitki kalıntıları, akıntı ile biriken kum ve çakıl gibi rüsubattan dolayı oluşan tıkanıklığı ve kötü kokuyu ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Bekirler Mahallesi’nde 1. etap olarak başlattığı bin 200 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı. Deredeki 2. etap temizlik çalışması da önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek.

        Ayrıca 154 Mahalle Projesi ile Demirci’nin Çağıllar Mahallesi’nde de dönüşüm tamamlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar neticesinde mahallede bin 300 metre içme suyu hattı yenilendi. Mahalle, altyapı çalışmalarının ardından tamamlanan 8 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işiyle de altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme kavuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa