Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs Pazartesi günü Manisa'nın Akhisar ilçesinde halka hitap edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akhisar ziyaretinde Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu'nun da resmi açılışını yapması bekleniyor.

        En son 29 Aralık 2013 günü Akhisar'da miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 yıl sonra tekrar Akhisarlılara seslenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü Milli Egemenlik Meydanı'nda kurulacak platform eşliğinde halka hitap edecek.

        Konu hakkında açıklama yapan TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Cumhurbaşkanını en güzel şekilde Akhisar'da ağırlayacaklarını ifade etti. Akhisar Milli Egemenlik Meydanı'ndaki mitingin 28 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00'da başlaması bekleniyor.

        Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 110 milyon lira değerindeki Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu'nun da resmi açılışını yapması bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa