Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesi Mersinli Mahallesindeki Şehit Ahmet Uludağ İlkokulu öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramında Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından açılan Masal Ormanı Parkı’nı ziyaret edip, hem eğlendi, hem de kitap okudu.

        'Yol Arkadaşım Kitabım' adlı eTwininng Projesi kapsamında Okul Müdürü Mustafa Bayram ve sınıf öğretmenleri Fadime Bilgin, Ayşegül Sezer, Kemal İlhan, Osman Pekkara, Nilgün Özkaya ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Masal Ormanı Parkı’na gelen öğrenciler, hem kitaplarını okudu, hem de doyasıya eğlendi

        Okul Müdürü Mustafa Bayram, “Çocuklarımızın dünyasında oyun var, oyun oynamayı çok seviyorlar. Biz de bu doğrultuda çocuklarımızı bugün Masal Ormanı Parkı’na getirerek, açık havada kitap okuma alışkanlığını geliştirmeyi amaçladık. Bu vesile ile Masal Ormanı Parkı’nı ilçemize kazandıran Büyükşehir Belediyesine ve Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa