Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig'e düştüğü yeni sezon öncesi sıkıntılı günler yaşayan Grandmedical Manisaspor'da Başkan Gökay Budak, 3-10 Haziran'da yapılacak olağan genel kurulda göreve yeniden talip olacağını açıkladı. Yönetimiyle birlikte 19 Mayıs Stadı'ndaki kulüp merkezinde basın toplantısı düzenleyen Budak, "18 Şubat'ta yönetimi devraldık. Manisaspor'un durumunu herkes biliyor. Yapmamız gereken her şeyi yaptık. Geçmiş yönetimi ibra etmedik. Kongre üyesi olan ve üyelikten atılan büyüklerimizi kulübümüze geri aldık. Tüm Manisalıların kulübe üye olması için stant kurduk. Kapımız herkese açık. Sıkıntıları aşmaya çalıştık. Bazılarını aştık bazılarını aşamadık. Buna rağmen sevdamızı terk etmedik. Kongrede tekrar aday olacağım. Güçlü bir yönetimle göreve geleceğiz. Bunun için çalışıyorum. Manisaspor'u hak ettiği yere getirmek için mücadele edeceğiz" dedi. 

        Yeni sezonda önceliklerinin transfer yasağı olacağını, yasak koyan futbolcularla görüştüklerini söyleyen Başkan Budak, "Manisaspor'un yeni sezonda eksi 16-19 gibi puan silme cezası alacağı iddia ediliyor. Yeni sezonda puan silme yok. Davalık olduğumuz oyuncularımızın avukatları ile görüştük. Onlarla ilgili bir problem yaşanmayacak. Sadece Futbol Federasyonu Ulusal Kulüp Lisansı için borçsuzluk yazısı istiyor. Şu an bunu almamız imkansız. Bundan dolayı yeni sezona Federasyon'un vereceği 3 puan silme cezası ile başlayabiliriz. Bunun dışında başka bir ceza yok" diye konştu.

        Siyah-beyazlılarda kulüpte 18 Şubat'ta Gökay Budak yönetimi devraldığından bu yana olan mali tabloyla ilgili de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Gizem Satıoğlu toplantıda açıklama yaptı. Satıoğlu, yönetimin bu dönemde kulüp için 400 bin TL harcama yaptığını, bunun 240 bin TL'sinin Gaköy Budak tarafından karşılandığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa