Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Salihli Belediyespor, 2 sezondur Utaş Uşakspor forması giyen 32 yaşındaki Selçuk Yıldırım’ı transfer ederek renklerine bağladı.

        Gelecek sezon ligde şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmak isteyen Teknik Direktör Ozan Dombaz yönetimindeki Yeşilbeyazlı ekip transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşilbeyazlı ekip son olarak 2. ve 3. Lig takımlarında mücadele eden orta saha oyuncusu Selçuk Yıldırım’ı transfer ederek takıma dahil etti.

        Resmi sözleşmeye imza atan tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Yıldırım, Salihli Belediyespor’un başarısı için ter dökeceğini belirterek, “Hedefleri olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. İnşallah sezon sonunda 3.Lig hedefine ulaşıp, Salihli’nin profesyonel lig hasretine son veririz” dedi.

        Futbola Divriğispor alt yapısında başlayan tecrübeli ön libero Selçuk Yıldırım, sırasıyla Arsinspor, 1461 Trabzonspor, A. Sebatspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor, Keçiörengücü, Balçova Yaşamspor, Tire 1922 Spor, Muğlaspor ve Utaş Uşakspor formaları giydi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa